IPB


 
Reply to this topicStart new topic
> Avro gets vanished after Installation
paragjafar
post Feb 14 2012, 06:40 PM
Post #1


New in OmicronLab Forum
*

Group: Members
Posts: 2
Joined: 13-September 06
Member No.: 7,675




I am facing a new problem with Avro. Avro gets vanished after installation. I install avro and it works for few minutes and after a while it just got vanished. I checked the program files folder and there I can find all the installation files of avro but I cannot find avro.exe file.Then I thought may be my windows is virus affected, so I scanned my pc with avg free and it could not detect any virus. Would you please give solution for this problem.

I am using Windows 7 on my laptop.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
What Google Brings!
post Feb 14 2012, 06:40 PM
Post #


Thanks for your support!















Go to the top of the page
Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Collapse

> Similar Topics

Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
Installing ibus-avro on Ubuntu 12.04 0 akuba 2,000 Aug 11 2012, 11:52 PM
Last post by: akuba
Developer needed Avro Phonetics for joomla site 0 outkasst 1,333 Aug 10 2012, 04:35 PM
Last post by: outkasst
ibus-avro : Avro Phonetic for Linux released! 0 Mehdi Hasan 6,658 Jul 21 2012, 11:54 PM
Last post by: Mehdi Hasan
How to type a double danda ॥ with avro keyboard? 0 eklum 1,589 Jul 9 2012, 09:34 PM
Last post by: eklum
type 1/2 with avro 0 rupsa bhattacharya 1,647 Jun 28 2012, 08:00 PM
Last post by: rupsa bhattacharya


 



- Lo-Fi Version Time is now: 1st November 2014 - 01:18 PM

Page top